Zoeken

Verzending & Retourneren


Verzendinformatie
De goederen besteld bij ESH  Ruitersport worden op het door u aangegeven adres in Nederland bezorgd, of kunnen opgehaald worden bij ESH Ruitersport in Beetgumermolen Voor het buitenland hanteren wij andere verzendtarieven en we vragen u daarom eerst contact met ons op te nemen op het volgende emailadres: Info@eshruitersport.nl. Goederen worden geleverd conform de wettelijke in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop op afstand. 

Afhalen Beetgumermolen
Wanneer u voor deze optie kiest kunt u de bestelde producten ophalen in Beetgumermolen., helaas hebben wij momenteel nog geen winkel aan huis. Wij vragen u daarom eerst contact met ons op te nemen voorts u uw bestelling komt afhalen.Voor meer informatie kijkt u bij contact. 

Verzendkosten
De verzendkosten zijn opgebouwd uit de verzendkosten en handlingkosten en kunnen per product verschillen. Tijdens het afrekenen maakt u een keuze uit bezorgen of afhalen en worden de verzendkosten berekend en duidelijk getoond, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Bezorg- en levertijd:
In principe worden alle bestellingen binnen 4 werkdagen na ontvangst van de betaling uitgeleverd. Uw bestelling wordt, afhankelijk van de grootte van de producten, met de pakketdienst van DHL verzonden.Zodra uw bestelling op transport gaat, wordt u op de hoogte gebracht per email. U ontvangt dan een trackingnummer waarmee u uw zending kunt volgen. De DHL bezorgt het pakket bij u aan de deur. Wanneer u bij de eerste poging niet thuis bent, dan laat DHL een bericht achter en proberen het later opnieuw (maximaal 3 keer). Wanneer het pakje na 4 afleverpogingen definitief niet af te leveren is dan wordt het pakje terug gezonden naar ESH Ruitersport. Wanneer ESH Ruitersport het pakje retour ontvangt van DHL zullen de goederen niet nogmaals aangeboden voor verzending en zal er geen restitutie plaatsvinden van het betaalde bedrag.

Mocht een artikel tijdelijk uitverkocht zijn of helemaal niet meer te leveren zijn, dan wordt dit aangegeven in de webwinkel. Indien nadien blijkt dat een product toch uitverkocht is of niet meer leverbaar is, dan ontvangt u zo snel mogelijk na uw bestelling, maar uiterlijk na 10 werkdagen een bericht per email of telefoon.

Overdag niet thuis? 
Geen probleem! Geef een ander adres door bij uw bestelling (bijvoorbeeld uw werkadres) en we sturen uw order daarheen. Dit kunt u heel makkelijk in de webwinkel aansturen door zowel een factuuradres als verzendadres in te vullen. 


Ruilen & Retourneren
Voldoet een artikel na ontvangst niet aan uw wensen, dan kunt u het binnen 30 dagen, mits ongebruikt en in de originele verpakking, gefrankeerd aan ons retour zenden. 

Wij ruilen het product dan direct om of wij betalen u het goederenbedrag onmiddellijk terug. 
Dit kan alleen in combinatie met de factuur en het retourformulier, eventueel voorzien van uw bank-, giro- of creditcardnummer. Stuur altijd een kopie van de kassabon of factuur mee. 

Retouradres 
ESH Ruitersport 
Langestraat 74
9045 PD Beetgumermolen
Nederland 

Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.